Какво да очаквате от нас?

Това което можете да очаквате от нас Дафлорн МЛМ ООД като фирма организираща целият процес на доставяне на продуктите до Вас - нашите дистрибутори е:

  • Предлагане на уникални продукти не само за България, но и за целият свят. Нашите продукти са патентовани и регистрирани в междунардното патентно ведомство в Швейцария, като по този начин ние ви гарантираме че вие ще разпространявате пробиотични продукти които са наистина единствени в света. Пробиотиците произвеждани от Дафлорн ООД също така са патентовани в САЩ и Европейският съюз.
  • Фирмата-производител на пробиотиците е сертифицирана по GMP (Good Manufacturing Practices), както и по ISO 22000.
  • Качествени и пресни продукти на конкурентни цени. Това че нашите продукти се произвеждат в България е един огромен плюс за вас като консултанти, не само защото по този начин ние стимулираме българската икономика и създаваме нови работни места в България, но и защото вие можете да разчитате че до вас ще достигат винаги възможно най-качествените и прясно произведени продукти. За сравнение вносните продукти често се транспортират с месеци, като престояват в складове и митници, където често температурните условия не отговарят на изискванията за съхранение на тези продукти.
  • Навременно изплащане на вашите бонуси. Ние се стараем непрекъснато да осигурим максимално бързо изплащане на вашите търговски отстъпки в желаната от вас банка, като това ви дава допълнителната свобода да използвате предпочитана от вас банкова институция.
  • Бързо и приятелско обслужване. Нашите служители винаги са на ваше разположение за вашите въпроси и желания, като ние ще се постараем да ви обслужим максимално бързо и с приятелски подход.
  • Подкрепяща реклама. Ние непрекъснато се стараем да популяризираме продуктите които вие предлагате на вашите клиенти чрез участия в популярни телевизионни предавания, статии във вестници и списания, както и популяризация в интернет. Това е изключително важно за вас, защото по този начин вашите потенциални клиенти ще се чувстват по-уверени в предлаганите от вас продукти, както и това допринася за намирането на нови клиенти, които са разбрали за продуктите от медиите.
Американски патент на Дафлорн
Американски патент на Дафлорн
Европейски патент на Дафлорн
Европейски патент на Дафлорн
GMP сертификат
GMP сертификат
ISO 22000 сертификат
ISO22000 сертификат