Лактера роуз ойл
цена: 37.95 лв.
  • За профилактика на жлъчнокаменна и бъбречнокаменна болест;
  • Противоалергично действие;
  • При спасматични бронхити и бронхиална астма;
  • Антиоксидант.

Laktera Rose Oil е синбиотик (пробиотик + пребиотик), в който Laktobacillus Bulgaricus се намира в среда, благоприятна за неговото дълготрайно съхранение като жив микроорганизъм. Съдържащите се в розовото масло над 365 различни вещества имат изразен противовъзпалителен, обезболяващ и спазмолитичен ефект върху черния дроб, белите дробове и жлъчния мехур. Намаляват се бръчките на лицето и по кожата на тялото, подобрява се тургура на цялата кожа. Заедно с пектина се увеличава силно отделянето на холестерол и жлъчни соли, което е от особено значение за профилактика на заболявания на жлъчните пътища, жлъчния мехур, черния дроб и обмяната на веществата. Розовото масло, чрез спазмолитичното си действие върху бронхиалната мускулатура, в съчетание с антиалергичните ефекти на прибиотиците, прави продукта особено ефикасен при алергии, бронхити, бронхиална астма и белодробен емфизем. Има изразен антиоксидантен ефект.

Laktera Rose Oil не съдържа генетично модифицирани съставки и консерванти. Препоръчителна дневна доза от 2 до 4 капсули, приети с малко течност преди хранене. Не съществува риск от предозиране. Подходящ за употреба от възрастни и деца над 5 год. Странични действия не се наблюдават.

Всяка капсула (300 мг) съдържа: над 3,3 милиона активни живи и латентни клетки на Lactobacillus Bulgaricus , нисколактозен сух млечен продукт, в т.ч.: Cystine, Isoleucine, Leucine, Methionine, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Tyrosine, Valine, Alanine, Arginine, Aspartic, Acid, Glumatic Acid, Glicine, Histidine, Hydr. Proline, Proline, Serine, Lisinoalanine; Вода: до 6%; Сухо вещество: 94%; Белтъчини: 38 мг; Въглехидрати: 46 мг в т.ч.: Лактоза: до 4 мг; Мазнини: 0,2 мг; Пектин: до 1 мг; Българско розово масло: 10 мг в т.ч. Сitronellol: 3,1 мг и Geraniol: 1,4 мг; Декстроза: 40 мг; Енергийна стойност: 0,6 KCal.

Продуктът съдържа краве млечен протеин.