ProLact Max+ е нисколактозна пробиотична хранителна добавка, получена чрез млечно-кисела ферментация и лиофилизация от козе мляко. ПроЛакт Макс+ е концентрирана форма на традиционното българско козе кисело мляко. Полезните бактерии са с максимална устойчивост и преживяемост при съхранение, дори и на стайна температура. След разтваряне и преминаване през стомашно-чревния тракт, полезните бактерии постигат максимална бионаличност и силен пробиотичен ефект.
ProLact Max+ е изцяло натурален продукт и не съдържа генноманипулирани микроорганизми, глутен, холестерол, изкуствени оцветители, соя, ядки и консерванти. Препоръчителна дневна доза 2 капсули преди храна, приети с течност. Няма ограничения във времето за приемане. Препоръчителна температура на съхранение: до +24 °С, на сухо и тъмно място. Подходящ за възрастни и деца над 3 години. Противопоказания: непоносимост към някоя от съставките на продукта. Алергени: Съдържа лактоза, млечен протеин! ПроЛакт Макс+ е оригинална пробиотична хранителна добавка към рационалното хранене. На вниманието на потребителя: Да не се превишава препоръчаната доза! Да се пази на места, недостъпни за деца! Добавка към храната, не може да замести разнообразното хранене.
Състав на 2 растителни капсули (600 mg) при прием за възрастни от 2000KCal: над 1,5 милиарда CFU пробиотични щамове на Lactobacillus delbrueckii spp. Bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus Rhamnosus и Lactobacillus reuteri под формата на пробиотичен продукт PL-2RRi, включително бленд от аминокиселини. Протеини: 178 mg; Мазнини: 167 mg; Въглехидрати: 215 mg; Помощни вещества – магнезиев стеарат: 40 mg; Калций: 6,7 mg; Калий: 8,3 mg; Фосфор: 10 mg; Желязо: 0,04 mg; Витамин D: 0,3 µg; Витамин C: 130 µg; Витамин В1: 1,9 µg; Витамин А: 7,5 µg RE; Енергийна стойност: 2,8 Kcal.
© ПроЛакт Трейд ЕООД 2004-2024. Всички права запазени!
Официален разпространител за България на пробиотици ProLact