• Пробиотици ProLact - космическите храни | София: 088 5205153 | Пловдив: 032/621902

Корпоративни клиенти на пробиотици
Корпоративни клиенти

Корпоративни клиенти

КОИ СА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ НА PROLACT?

Ако имате бизнес, посветен на подобряването на здравето, с радост ще станем ваш доставчик на пробиотични продукти. Наши клиенти са медицински центрове, които вярват в цялостния подход към човешкото здраве. Аптеки, които продават био продукти, хранителни добавки и природни продукти. Специализирани био магазини за храни, добавки и натурални продукти. Он-лайн магазини, които предлагат стоки за по-здравословен начин на живот. Спортни и йога центрове, в които има магазин или фреш бар.


КАК МОГА ДА СТАНА КОРПОРАТИВЕН КЛИЕНТ?

Имате ли бизнес? Това е първата стъпка. Втората е да попълните корпоративния ни договор и да го изпратите подписан на . Ще ви предоставим всички необходими материали за нашите продукти: листовки и други рекламни материали, снимки, описания и дори файлове за директен импорт в базата данни на уебсайта ви. След това, ще пазарувате пробиотичните продукти на ProLact с 20% корпоративна отстъпка.


ДОСТАВКА

Доставката се извършва само от офис на куриерска фирма Спиди. Всяка направена поръчка ще бъде доставена до вас на следващия ден. За поръчки над 200 лв., доставката е безплатна. Ако поръчаната сума е по-малка, цената на доставката се определя по утвърдения ценоразпис на Спиди.


КАКВО ВКЛЮЧВА КОРПОРАТИВНИЯ ДОГОВОР?

В него, ние и нашия потенциален партньор, декларираме съвместното си желание да работим заедно. Няма обвързващи клаузи. Ако утре прецените, че предпочитате друг доставчик на пробиотични продукти, няма пречки да спрете да поръчвате за период от време или за постоянно, без да търпите неустойки. Няма изисквания за минимален или първоначален оборот. Поръчвате когато поискате и колкото поискате. Не е необходимо и първата ви поръчка да има определена стойност. Няма изисквания за ексклузивитет. Ние дълбоко уважаваме правото ви да избирате с кого да работите и не бихме си и помислили да поставяме условия, които ви ограничават да продавате пробиотици, които не са произведени от нас.


АКО ИМАТЕ И ДРУГИ ИДЕИ ЗА ПАРТНИРАНЕ

Прекрасно! Ние сме отворени за всякакви идеи за партньорство. Заедно с нашите корпоративни клиенти, организираме съвместни рекламни кампании, както он-лайн, така и в телевизии, или на събития. С голям интерес ще обсъдим и други начини, по които можем да си бъдем взаимно полезни.


ЗАЩО ДА ИЗБЕРА PROLACT ПРОБИОТИЦИ?

Защото сме единствения производител на българския пазар, който предлага изцяло чисти пробиотични храни – без никакви добавени примеси. Защото нашите продукти се произвеждат чрез сложен биотехнологичен процес, базиран на технологията за производство на космически храни, създадена по време на програмата Интеркосмос. Защото полезните свойства на пробиотиците са доказани, благодарение на множество клинични и експериментални проучвания, проведени в български и международни институти. Защото сме коректен и доверен бизнес партньор.


© ПроЛакт Трейд ЕООД 2004-2024. Всички права запазени!
Официален разпространител за България на пробиотици ProLact