Мараяс фейс, розова - 5 бр. в кутия
цена: 15.95 лв.
  • Унищожава възпалителните огнища и намалява реакциите на свръхчувствителност;
  • Предпазва от алергични и възпалителни реакции;
  • Премахва пъпките и зачервяванията. Възвръща усещането за комфорт и нежност.

Маските за лице Mariah's face са първите пробиотични козметични продукти в света съдържащи Lactobacillus Bulgaricus. Едновременно почистват повърхностно и дълбоко кожата и имат подхранващо и тонизиращо действие. Наблюдава се ефект на изглаждане и освежаване – матиране на кожата. Те нямат странични ефекти - зачервяване, лющене и не предизвикват алергични реакции. Не е задължително прецизно, извършено от специалисти диагностициране на типа и състоянието на кожата. Не съществува риск от отрицателен ефект в случай на неточно определяне на типа кожа. Съдържащите се в пробиотика милиони живи клетки на Lactobacillus Bulgaricus и биологично активни вещества произвеждани от тях по конкурентен механизъм намаляват действието на болестотворните микроорганизми и отстраняват възпалителните реакции. Заедно с пектина спомагат за десквамация на мъртвите епителни клетки, почистват дълбокo кожата и я детоксикират. Lactobacillus Bulgaricus подсилва естествената защитна система на кожата и я предпазва от ракови и алергични заболявания. Млечните аминокиселини, полинаситените млечни киселини, минерали и витамини регулират секрецията на себум, укрепват клетъчните мембрани, стимулират растежа на нови и здрави клетки и оптимизират обмяната на веществата.

Маските за лице Mariah's face са в опаковки за еднократна употреба от 5 гр. Оригиналната опаковка не изисква специални условия за съхранение (температура или влажност). След отваряне на опаковката сухото вещество се поставя във ваничката или чаша и към него се добавя 1 чаена лъжичка вода. Водата не трябва да е гореща, тъй като при температура над 50 °С лактобацилите умират. След това се разбърква до получаване на хомогенна смес. Тази смес се нанася равномерно върху лицето, челото и шията или около зоните на образуване на бръчки (за маската с розово масло), както и върху възпалените или засегнати от акне участъци (ръце, гръб). Оставя се да действа 15-20 минути. Маските за лице Mariah's face образуват добър филм върху кожата, което позволява снемането им на сухо чрез разтъркване. Лицето може а се измие с вода и не е необходимо нанасяне на допълнителни подхранващи и защитни кремове. Сухото снемане на маските е пълно и лицето може да не се мие. Кожата придобива естествен приятен естествен аромат на карамел. Дори и след снемане на Mariah's face живите лактобацили и биологично активните вещества, произвеждани от тях, остават и проникват в кожата, като оказват своето антибактериално и противовъзпалително действие.

Състав: съдържа щам на Lactobacillus Bulgaricus, произвеждащ биологично активни вещества с противовъзпалително и антиалергично действие, 21 аминокиселини, млечен хидролизат, млечни витамини, минерали, ензими, пектин.

Натурален продукт от чисто краве мляко. Маските за лице Mariah's face са естествени продукти. Те не съдържат синтетични химически вещества, консерванти, оцветители и генноманипулирани микроорганизми. Препоръчително е да се използват 1-2 пъти в седмицата. Могат да се ползват и всеки ден без риск от странични ефекти и алергични реакции. При ежедневното им приложение те заместват употребата на различни видове кремове за лице.

Продуктът съдържа краве млечен протеин.