Мараяс фейс, лилава - 5 бр. в кутия
цена: 18.95 лв.
  • Стяга и изглажда кожата, премахва черните точки;
  • Премахва бръчките и предотвратява появата им;
  • Ограничава и премахва тъмните петна около очите.

Маските за лице Mariah's face са първите пробиотични козметични продукти в света съдържащи Lactobacillus Bulgaricus. Едновременно почистват повърхностно и дълбоко кожата и имат подхранващо и тонизиращо действие. Наблюдава се ефект на изглаждане и освежаване – матиране на кожата. Те нямат странични ефекти - зачервяване, лющене и не предизвикват алергични реакции. Не е задължително прецизно, извършено от специалисти диагностициране на типа и състоянието на кожата. Не съществува риск от отрицателен ефект в случай на неточно определяне на типа кожа. Съдържащите се в пробиотика милиони живи клетки на Lactobacillus Bulgaricus и биологично активни вещества произвеждани от тях по конкурентен механизъм намаляват действието на болестотворните микроорганизми и отстраняват възпалителните реакции. Заедно с пектина спомагат за десквамация на мъртвите епителни клетки, почистват дълбокo кожата и я детоксикират. Lactobacillus Bulgaricus подсилва естествената защитна система на кожата и я предпазва от ракови и алергични заболявания. Млечните аминокиселини, полинаситените млечни киселини, минерали и витамини регулират секрецията на себум, укрепват клетъчните мембрани, стимулират растежа на нови и здрави клетки и оптимизират обмяната на веществата.

Маските за лице Mariah's face са в опаковки за еднократна употреба от 5 гр. Оригиналната опаковка не изисква специални условия за съхранение (температура или влажност). След отваряне на опаковката сухото вещество се поставя във ваничката или чаша и към него се добавя 1 чаена лъжичка вода. Водата не трябва да е гореща, тъй като при температура над 50 °С лактобацилите умират. След това се разбърква до получаване на хомогенна смес. Тази смес се нанася равномерно върху лицето, челото и шията или около зоните на образуване на бръчки (за маската с розово масло), както и върху възпалените или засегнати от акне участъци (ръце, гръб). Оставя се да действа 15-20 минути. Маските за лице Mariah's face образуват добър филм върху кожата, което позволява снемането им на сухо чрез разтъркване. Лицето може а се измие с вода и не е необходимо нанасяне на допълнителни подхранващи и защитни кремове. Сухото снемане на маските е пълно и лицето може да не се мие. Кожата придобива естествен приятен естествен аромат на карамел. Дори и след снемане на Mariah's face живите лактобацили и биологично активните вещества, произвеждани от тях, остават и проникват в кожата, като оказват своето антибактериално и противовъзпалително действие.

Състав: съдържа над 50 милиона активни живи клетки на Lactobacillus Bulgaricus, 21 аминокиселини, млечен хидролизат, млечни витамини, минерали, ензими, пектин и натурално розово масло, което пробужда младостта

Натурален продукт от чисто краве мляко. Маските за лице Mariah's face са естествени продукти. Те не съдържат синтетични химически вещества, консерванти, оцветители и генноманипулирани микроорганизми. Препоръчително е да се използват 1-2 пъти в седмицата. Могат да се ползват и всеки ден без риск от странични ефекти и алергични реакции. При ежедневното им приложение те заместват употребата на различни видове кремове за лице.

Продуктът съдържа краве млечен протеин.